Unij info

Jenna Kodisoja

Olen Unij:n perustaja Jenna Kodisoja ja toimin yrityksessäni imetysohjaajana, lasten pediatrisena uniohjaajana ja sosiaalipalvelujen tuottajana. Olen 32-vuotias, kolmen tytön äiti, Turusta. Sosionomiksi olen valmistunut Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2014 ja tämän jälkeen täydennyskouluttanut itseäni erityisesti lasten imetys- ja uniasioiden tiimoilta. Vauvatyö ja lasten uniasiat ovat erityisen lähellä sydäntäni.

 Vuodesta 2014 minulla on kertynyt työkokemusta varhaiskasvatuksesta, vauvaperhetyöstä, vaativasta vauvatyöstä sekä perusterveydenhuollon neuvolan perheohjauksesta. Koulutus yhdessä kokemuksen kanssa on antanut laajaa osaamista ja ymmärrystä vauvojen- ja lasten kehityksestä ja perheiden parissa työskentelystä. Työskentelyä ohjaa ymmärrys varhaisen vuorovaikutuksen, kiintymyssuhteen ja vanhemman mentalisaationkyvyn vaikutuksista lapsen tarpeiden ja niiden ilmaisemisen ja kehityksen rakentumisessa.

Unij:n perustin vuonna 2021 vanhempainvapaalla. Vanhemmuuden kautta olen saanut omakohtaista kokemusta muun muassa lapsen lonkkaluksaatiosta ja lonkkien asentohoidon vaikutuksista lapsen unihetkiin, lapsen maitoallergiasta sekä eri- ikäisten lasten arjen rytmien yhteensovittamisesta. Vanhemmuuden matkalle mahtuu mukaan hyviä ja huonoja öitä,  lasten erilaisia temperamentteja ja monia vaiheita, jotka vaikuttavat nykyäänkin kulloiseenkin lähestymistapaani perheiden kanssa toimiessani. 

Tarjoan osaamistani ja tukeani perheellenne, jotta pystytte nauttimaan vanhemmuudesta, eikä vain selviytymään siitä. 

Ota yhteyttä, niin sovitaan paras palvelu teille, jotta teilläkin voitaisiin hyvin!

Koulutus ja sertifikaatit

Kurssit


Jäsenyydet

Yhteystiedot

p. 045 127 8626

jenna.kodisoja@unij.fi

yhteydenottolomake