Lasten uniohjaus

Herääkö lapsesi tiheästi yöllä? Onko lapsellanne nukkumaan asettumisen kanssa vaikeuksia? 

Haastaako refluksi tai lapsen erityisyys perheenne öitä?

Lasten pediatrisen uniohjaajan tukemana etsitään ratkaisuja perheiden unipulmiin.

Vastasyntyneen uni-valve- rytmi on vielä kypsymätön, mutta tutkimustietoa uneen vaikuttavista tekijöistä tulee koko ajan lisää. Kätkytkuolemallekin tutkijat ovat löytäneet merkittäviä löydöksiä, siitä voit lukea tästä! Vauvan unta voidaan tukea monin menetelmin jo ihan pienillä. Vauvan kasvaminen ja kehittymiseen liittyvät muutokset heijastuvat unen laatuun ja määrään. Suurin muutos unessa tapahtuu 4 kuukauden kieppeillä, jolloin aivoissa tapahtuu suuria muutoksia ja usein kuulee myös puhuttavan hulinoista. Toisaalta univaikeudet voivat myös olla seurausta ulkopuolisista tekijöistä, esimerkiksi ympäristössä tai arjessa tapahtuneista muutoksista. Nukkumaan asettumisen ja nukahtamisen vaikeudet sekä toistuvat yöheräilyt ovat tavallisia vauva-  ja pikkulapsiperheissä. 

Koko perheen hyvinvoinnin ja jaksamisen vuoksi on tärkeää saada riittävän aikaisin yksilöllistä apua unipulmiin. Erityisesti jos Child Sleep tutkimukseen perustuvien unen raja-arvojen mukaan saatte tulokseksi: ammattilaisen arvio paikallaan ! Minun kanssani unta katsotaan laajana kokonaisuutena, jossa saatte käyttöönne selkeät ohjeet, miten toimia päivä- ja /tai yöaikana. 

Ennen uniohjausta täytätte taustatietolomakkeen ja unipäiväkirjan, joka käydään vastaanotolla uniohjaajan kanssa läpi. Nämä tiedostot uniohjaaja lähettää sinulle sähköpostitse.

Lasten uniongelmat on helpompi ratkaista yhdessä kuin yksin!

Uniohjaus sisältää aina jälkituen, jotta ette jää ohjelman kanssa yksin. Uniohjaaja tukee perhettä joko ennaltaehkäisevästi tai muutosprosessissa, jälkituen puittessa ja vastaa mieltä painaviin kysymyksiin. 


Uniohjauksessa saat tukea ja neuvoja muun muassa seuraavanlaisiin tilanteisiin:


Uniohjaus / univalmennus

Sopii jo ennaltaehkäisevästi odottajille, vastasyntyneille - alle 7 vuotiaille lapsille.

Hinta:


Yhteystiedot

p. 045 127 8626

jenna.kodisoja@unij.fi


Vastaanotto:

Terveystalo Turku Mielen hyvinvoinnin palvelut

Yliopistonkatu 31, 6 krs, 20100 Turku

Varaa aika