Unioppaat ja -materiaalit

Opas aikaisten aamujen pidentämiseen 


19,90 € sis. alv.

Kärsitkö aikaisista aamuista? Tällä tarkoitan sitä, että lapsi herää jo ennen klo 6 ja on kykenemätön jatkamaan enää unia! Jos vastasit kyllä! Niin tämä opas on sinulle.


Aikaiset aamut opas on 14 sivuinen pdf tiedosto, jonka avulla saat siirrettyä lapsen aikaisia aamuja myöhäisemmäksi.


Oppaan hinta on 19,90 € (sis. alv).


Aikaiset aamut oppaassa on kuvattu aikaisten aamujen aiheuttajat ja askeleet niiden korjaamiseksi. Jos haluat yhdistää uniohjaajan tuen oppaan seuraksi niin jälkiseurantapuheluita voi hyödyntää oppaan tueksi. Jälkitukipuhelut maksavat 40€ / 30 minuuttia.


Oppaan saat tilattua yhteydenottolomakkeella  tai sähköpostilla. 


Tuttiopas - yleisimmät ongelmatilanteet ja ratkaisut


19,90 € sis. alv.

Tippuuko tutti yöllä jatkuvasti? Heitteleekö lapsi tutteja sängystään vai pohditko kannattaako tuttia edes vauvalle antaa?


Tuttiopas on 9 sivuinen pdf tiedosto, jonka vastaa ylläoleviin kysymyksiin. Oppaan avulla ratkaiset myös yleisimmät tuttiongelmat. Oppaassa muun muassa:

-Tutti vastasyntyneellä

- Tutti 3-8 kk ikäisellä

- Tutti tippuu yöaikana

- Tutti taaperoilla / leikki-ikäisillä

- Tutti tunnesäätelyn välineenä

- Tutin vieroitus

- Tutin käyttö unikoulun aikana


Oppaan hinta on 19,90 € (sis. alv).


Jos haluat yhdistää uniohjaajan tuen oppaan seuraksi niin jälkiseurantapuheluita voi hyödyntää oppaan tueksi. Jälkitukipuhelut maksavat 40€ / 30 minuuttia.


Oppaan saat tilattua yhteydenottolomakkeella  tai sähköpostilla. 


Lapsia osallistava iltapuuhat taulu


50 € sis. alv.


Lapsia osallistava ILTAPUUHAT taulu.


Taulussa on kuvattu hiiren iltatoimet: iltapala 🥛, iltapesut 🫧, pyjaman laitto 🌙, hampaiden pesu ja iltapisut 🦷, iltasatu 📔ja nukkumaanmeno 🛌. Taulun kuvittajana on toiminut @digiateljeejanni.


Kun kyseinen toimi on suoritettu lapsi saa siirtää puuhelmeä nyöriä pitkin oikealle ➡️ ja siirtyä seuraavaan toimeen. 👏😍


Varhaiskasvatuksen työvuodet ovat jättäneet minuun jäljen ja siksi pyrin tuomaan markkinoille keinoja, jotka ovat hauskoja ja havainnollistavia lapsille ja, joilla esimerkiksi siirtymätilanteita pystytään helpottamaan. Näitä siirtymiä kun on iltatoimissa useampia ja ne on lapsille usein myös haastavia!


Taulunkehys on saatavilla puunvärisenä, mustana tai valkoisena. Kuva on laminoitu, jotta se ei heti repeydy! Tuote sisältää pieniä osia (puuhelmi), joten se ei sovellu alle 3 vuotiaiden kanssa käytettäväksi valvomatta. Kyseessä ei ole lelu.


Lapsia osallistava iltapuuhat taulu maksaa 50 € sis. alv. 24 %.  Tilaus yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla !!!👇


Nukuin omassa sängyssä koko yön motivaatio - palkitsemisreitti 


15 € sis. alv.

NUKUIN OMASSA SÄNGYSSÄ KOKO YÖN motivaatio- palkitsemisreitti.

Kun lapsi on nukkunut omassa sängyssään yön, hän saa aamulla laittaa kuvassa olevalle tyynylle tarran, jonka on aamulla saanut palkinnoksi. Kolmen kerätyn  tarran jälkeen on väli-palkinnon aika! Palkinto on yhdessä lapsen kanssa mietitty etukäteen tapahtuva kiva tekeminen (esimerkiksi lettukestit) tai pieni yllätys tai yhdessä ostettu juttu. Tässä on tärkeää osallistaa lasta.

Tarrojen ja palkintojen antamista jatketaan kunnes sivu on täynnä. Tarrojen lopettaminen tapahtuu juhlimalla uuden taidon oppimista järjestämällä pieni- tai suurimuotoiset juhlat. Tarkoituksena on tehdä uuden taidon oppimisesta hieno asia, josta halutaan kertoa kaikille.  

Laminoitu palkitsemisreitti yllätystarrasetin kera maksaa 15 € postitettuna (sis.alv 24%)

Meidän perheen unisäännöt

15 € sis. alv.


Meidän perheen unisäännöt tukee 2 ½ -4 vuotiaiden lasten nukkumaanmenoa. Sääntöjen tulee olla yksinkertaisia ja ikäkausiin sopivia.  

Unisäännöissä on tärkeää osallistaa lasta ja tehdä perheneuvottelusta hauskaa. Lapset saavat valita unisääntöihin myös oman säännön. Säännöistä on hyvä puhua KAIKILLE! Tietenkin hauskalla, positiivisella sävyllä. 

Säännöt auttavat lasta hahmottamaan, mitä häneltä odotetaan. Usein "mene nukkumaan" on vielä liian abstrakti käsite. Säännöistä muistutetaan ennen nukkumaanmenoa. Sääntöjä noudattamalla saa tarroja ja tietenkin kehuja <3. Unisääntöjen käytöstä voit kysyä lisää uniohjaajalta!

Laminoituna unisäännöt maksaa 15 € postitettuna ( sis.alv 24%)

Yhteystiedot

p. 045 127 8626

jenna.kodisoja@unij.fi