Yöhoito

Yöhoito turvaa vanhempien unen kriittisinä aikoina, kun univelka on jo kasaantunut. Yöhoito toteutetaan perheen kotona. Kotikäynnillä lasten pediatrinen uniohjaaja tulee perheen kotiin ja antaa vanhemmilla mahdollisuuden päästä nukkumaan tai on vanhempien tukena lapsen nukuttamisessa ilta- tai yöaikana. Yön aikana uniohjaaja voi mallintaa kädestä pitäen tiettyjä metodeja konkreettisemmin tai  auttaa vauvaa rauhoittumisessa / tukea lapsen unta, perheen vanhempien nukkuessa. Vanhempien ei ole oltava kotona. 


Yöhoitoon sisältyy sovitusti myös uniohjaus. Tämä laskutetaan uniohjaus hinnaston mukaisesti. Tällöin kotikäynnin alussa käydään unisuunnitelma perheen kanssa läpi. Uniohjelmassa saatte käyttöönne selkeät ohjeet, miten toimia päivä- ja /tai yöaikana. Uniohjaus sisältää aina myös jälkituen, jotta perhe ei jää ohjelman kanssa yksin. Uniohjaaja tukee perhettä muutosprosessissa, jälkitukipuheluiden puittessa ja vastaa mieltä painaviin kysymyksiin. 


Yöhoito sopii: 

Vastasyntyneiden - 7 vuotiaiden lasten vanhemmille.


Yöhoito onnistuu pääsääntöisesti Varsinais-Suomen alueella, sovitusti myös kauempaa. Käynneistä Turun ulkopuolelle veloitetaan matkakulut.


Hinta:

*26 € /h kotitalousvähennyksen jälkeen. Hinnat voimassa kaikkin päivinä vuorokauden ympäri. 

Laskutan toteutuneen työn mukaan. Kotona tapahtuva työ on kotitalousvähennettävää. Lisätietoja saat verottajan sivuilta. 


Yhteystiedot

p. 045 127 8626

jenna.kodisoja@unij.fi